Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Δοκιμάσαμε και μας άρεσε.......ΑΝΕΤΟΝ

Το εστιατόριο ΑΝΕΤΟΝ (http://www.aneton.gr/) είναι από τα πολύ αγαπημένα σας. Χωμένο στα βάθη του Αμαρουσίου, σε ένα χώρο που στην προηγούμενη ζωή του ήταν κάτι σαν γαλακτοπωλείο άλλης εποχής, ο Βασίλης Καλίδης έχει φτιάξει έναν υπέροχο, ζεστό χώρο που θυμίζει σαλόνι δεκαετίας του ’70. Η κουζίνα είναι ανοιχτή και ο εξωτερικός χώρος που το χειμώνα σκεπάζεται αποτελεί ωραία προέκταση του εσωτερικού χώρου –έτσι, όπου και αν κάτσεις, είναι το ίδιο καλά.
Η κουζίνα είναι ανοιχτή ώστε να βλέπεις τους μάγειρες και τον Βασίλη Καλίδη –αν τον πετύχεις – να ετοιμάζουν τα ευφάνταστα πιάτα τους.


Επιστρέφουμε όμως στην ουσία. Το ΑΝΕΤΟΝ είναι ένα εστιατόριο που από την πρώτη στιγμή – από τη στιγμή που θα πάρεις τηλέφωνο να κάνεις κράτηση – γιατί είναι απαραίτητη και μάλιστα μέρες πρίν – σου βγάζει μια ευγένεια και μια γλυκιά φιλοξενία. Το προσωπικό είναι πολύ ευγενικό, όχι όμως επιτηδευμένα, σε κάνουν να νιώθεις ότι γνωρίζεστε από παλιά και είναι πολύ ωραία αυτή η αίσθηση.

Και φθάνουμε στο βασικότερο – το φαγητό. Το φαγητό στο ΑΝΕΤΟΝ δεν είναι πάντα το ίδιο. Το μενού αλλάζει, αλλά είναι πάντοτε εξαιρετικά ενδιαφέρον. Τα πιάτα είναι πρωτότυπα, τα υλικά απλά, ελληνικά και το αποτέλεσμα πολύ ιδιαίτερο. Ένα από τα πιο ωραία πιάτα που έχουμε δοκιμάσει είναι το ψητό γουρουνάκι με πουρέ από σελινόριζα. Ένα πιάτο απλό, αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερο, διαφορετικό και πολύ γευστικό.

Αν επισκεφθείτε το ΑΝΕΤΟΝ μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα γλυκά με κορυφαία επιλογή τη σούπα από αχλάδι, παγωτό κανέλα και πούδρα από μπισκότο. Οι γεύσεις, τα αρώματα και οι υφές αυτού του γλυκού είναι μοναδικές.

Η λίστα κρασιών είναι πλήρης και φεύγοντας θα έχετε πληρώσει περίπου 50 Ευρώ το άτομο. Το αξίζει μέχρι τελευταίου ευρώ!

Τip1: Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την τουαλέτα: αποτελεί μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, αφού εκεί θα βρείτε παλιές διαφημίσεις, οδοντόκρεμα KOLYNOS και παλιά κολόνια που θα σας θυμίσουν τα παιδικά σας χρόνια 
Tip 2: Στην τελευταία μας επίσκεψη στο εστιατόριο επιβεβαιώσαμε φήμες που είχαμε ακούσει ότι κάτι καινούριο ετοιμάζει η ομάδα του ΑΝΕΤΟΝ. Όπως λοιπόν μας πληροφόρησαν, έχει ήδη ανοίξει ένα κατάστημα με NY sandwiches στον Πύργο Αθηνών. Οι λάτρεις των αμερικάνικών χορταστικών σάντουιτς, σπεύσατε. To δοκιμάσαμε και θα επανέλθουμε με σχόλια!
Tip 3: Το καλοκαίρι το ΑΝΕΤΟΝ ανοίγει και στις Σπέτσες, στον κήπο του ξενοδοχείου Ποσειδώνιο.



Διεύθυνση:Στρ. Λέκκα 19, Μαρούσι
Τηλ. 210 80 66700 (Κράτηση απαραίτητη: αφήστε μήνυμα – θα σας καλέσουν εκείνοι)
Κουζίνα: Ελληνική πειραγμένη
Στυλ (το λέμε και για να ξέρετε τι να φορέσετε!): Μοντέρνο και εναλλακτικό
Θα συναντήσετε: ωραίους τύπους 30+ , ζευγάρια αλλά και μεγάλες παρέες
Τιμές: 40-50 Ευρώ το άτομο για ένα πλήρες γεύμα με κρασί
Parking: Αναζητήστε στα γύρω στενά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας εδώ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...