Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Πολύχρωμη τάρτα με πιπεριές

Αυτή η πολύχρωμη τάρτα, θυμίζει λίγο πίτσα στη γεύση και θα εντυπωσιάσει τόσο με την εμφάνισή της, όσο και με τη γεύση της.


Freaky chefs θα χρειαστείτε:

Για την τάρτα:
500 γρ. αλεύρι
250 γρ. βούτυρο
2 αβγά
Αλάτι

Για τη γέμιση:
2 κόκκινες πιπεριές
2 κίτρινες πιπεριές
2 πορτοκαλί πιπεριές
3 αβγά
1 κρέμα γάλακτος 250ml
250 γρ. τυριά (Ρεγκάτο, γραβιέρα)
1 κρεμμύδι
Λίγη τριμμένη φρυγανιά

Για να την εκτελέσουμε:

Πλάθουμε τα τρία πρώτα υλικά της τάρτας με τα χέρια και προσθέτουμε τα αβγά. Δουλεύουμε τη ζύμη και την ανοίγουμε με τον πλάστη. Τρυπάμε τη ζύμη με το πιρούνι και τη βάζουμε στην κατάψυξη.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τα τυριά, την κρέμα γάλακτος και τα αβγά και προσθέτουμε τις πιπεριές, αφού έχουν λίγο κρυώσει.

Ψήνουμε την ζύνη της τάρτας για 10 λεπτά μόνη της και αφού κρυώσει προσθέτουμε το μείγμα με τις πιπεριές, την κρέμα και καλύπτουμε με λίγο τριμμένη φρυγανιά.
Ψήνουμε στους 180C για 25-30 λεπτά.

Good luck freaky chefs!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας εδώ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...