Χωρίς περισσότερα λόγια – απλά δοκιμάστε το!
Freaky Chefs θα χρειαστείτε:
· 2 κουβερτούρες
· 1 σοκολάτα γάλακτος μικρή
· 200 γρ. βούτυρο
· 1 ½ φλ. αλεύρι που φουσκώνει
· ½ φλ. Ζάχαρη
· 4-5 αβγά
Προαιρετικά:
· 1 βανίλια
· 1 ποτηράκι λικέρ
· 1 φλ. Καφέ κρέμα γάλακτος
Για να το εκτελέσετε:
Προθερμαίνετε το φούρνο 5-10’ στους 250 C στον αέρα.
Λιώνετε 2 κουβερτούρες ΙΟΝ και μια σοκολάτα γάλακτος (μικρή) με 200γρ. βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι.
Χτυπάτε το μείγμα στο μίξερ με 1 ½ φλ. αλεύρι που φουσκώνει, ½ φλυτζάνι ζάχαρη και 4-5 αβγά.
Προαιρετικά, προσθέτετε 1 βανίλια, 1 ποτηράκι λικέρ και 1 φλ. καφέ κρέμα γάλακτος.
Αδειάζετε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνετε στη μέση του φούρνου για 8-10 ώστε το κέντρο του να είναι υγρό.
Σερβίρετε ζεστό περιχύνοντας με κρέμα γάλακτος ή με λαχταριστό παγωτό βανίλια.
Good luck Freaky Chefs!
Σημ. Φωτογραφία δυστυχώς δεν έχουμε γιατί δεν προλάβαμεJ το φάγαμε αμέσως!
Μανία με τη σοκολάτα βλέπω και χαίρομαι σας αξίζει ένα γλυκό βραβείο λοιπόν
ΑπάντησηΔιαγραφήhttp://executivecook.blogspot.com/2012/01/blog-post_27.html και αφήστε και καμία φωτό να βλέπουμε και εμείς!!!!