Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Τέλειο σουφλέ σοκολάτας

Χωρίς περισσότερα λόγια – απλά δοκιμάστε το!
Freaky Chefs θα χρειαστείτε:
·         2 κουβερτούρες
·         1 σοκολάτα γάλακτος μικρή
·         200 γρ. βούτυρο
·         1 ½ φλ. αλεύρι που φουσκώνει
·         ½ φλ. Ζάχαρη
·         4-5 αβγά

Προαιρετικά:
·         1 βανίλια
·         1 ποτηράκι λικέρ
·         1 φλ. Καφέ κρέμα γάλακτος

Για να το εκτελέσετε:
Προθερμαίνετε το φούρνο 5-10’ στους 250 C στον αέρα.
Λιώνετε 2 κουβερτούρες ΙΟΝ και μια σοκολάτα γάλακτος (μικρή) με 200γρ. βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι.
Χτυπάτε το μείγμα στο μίξερ με 1 ½ φλ. αλεύρι που φουσκώνει, ½ φλυτζάνι ζάχαρη και 4-5 αβγά.
Προαιρετικά, προσθέτετε 1 βανίλια, 1 ποτηράκι λικέρ και 1 φλ. καφέ κρέμα γάλακτος.
Αδειάζετε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνετε στη μέση του φούρνου για 8-10 ώστε το κέντρο του να είναι υγρό.
Σερβίρετε ζεστό περιχύνοντας με κρέμα γάλακτος ή με λαχταριστό παγωτό βανίλια.
Good luck Freaky Chefs!

Σημ. Φωτογραφία δυστυχώς δεν έχουμε γιατί δεν προλάβαμεJ το φάγαμε αμέσως!

1 σχόλιο:

  1. Μανία με τη σοκολάτα βλέπω και χαίρομαι σας αξίζει ένα γλυκό βραβείο λοιπόν
    http://executivecook.blogspot.com/2012/01/blog-post_27.html και αφήστε και καμία φωτό να βλέπουμε και εμείς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας εδώ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...