Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Η Τσικνοπέμπτη με τους Freaky Chefs

Η προσέλευση, ξεκινάει μετά την δουλειά, έτσι για να έχουμε ώρες μπροστά μας, να το ευχαριστηθούμε.
Εχει καθιερωθεί πλέον, είναι must, να την γιορτάζουμε, με φίλους και με γεύση από Πατρινό Καρναβάλι. Στην Πάτρα, όπου μεγάλωσα, τα σουβλάκια ψήνονται άφθονα στους δρόμους από τις 8 το πρωί, μετά βόλτα στην Γερμανού με γάμο Κουλουρούς και τέλος μασκέ πάρτυ με χορό μέχρι πρωίας. Και επειδή στην Αθήνα δεν γίνονται καθόλου έτσι τα πράγματα, ζούμε ένα virtual reality στο σπίτι.
Για πολλά χρόνια, ψήστης ήτανε ο φίλος μου ο Μιχάλης, ο οποίος πάντα με τον «ευγενικό» του τρόπο, και άπειρη δόση γκρίνιας, τα ετοίμαζε. Είχε και τα δίκια του, δεν λέω, αφού στο τέλος είχε καταντήσει να είναι ο καπνιστός Μιχάλης. Φέτος την σκυτάλη πήρε ο καλός μου, ο Ξενοφώντας, ο οποίος με την συμπαράσταση Νάσου & Κώστα, και το μαρινάρισμα της Βιβής έφερε την αποστολή σε πέρας, καπνιστός και αυτός βέβαια. Οπότε φέτος είχαμε 4 καπνιστούς, από τους οποίους δεν είπε κανείς τίποτε, οπότε μάλλον το ευχαριστήθηκαν. Μεταφορά πλάνου, στην κουζίνα με freaky προετοιμασίες, για τα υπόλοιπα, και μουσική «βάλε το ντόμινο και πάμε στον χορό».
Η Αννα ανέλαβε τις αγριεμένες  - λουκουμάκια πατάτες φούρνου, τις οποίες φτιάξαμε για πρώτη φορά, τις οποίες κατανάλωσε η Ξένια μας. Μπούκωσε από την πολύ πατάτα. Χτυπάει το κουδούνι και κάνει την είσοδο του το Banoffee, με την Freaky Chef και τον σύζυγο Μπούσουλα. Χειροκροτήματα και κραυγές ενθουσιασμού στην πασαρέλα. Αποδεκατίστηκε σε δευτερόλεπτα. Εγώ από την πλευρά μου, πάλευα με ένα κιμά, τον οποίο δεν είχα αποφασίασει αν θα τον κάνω Freaky quesadillas με κιμά ή λαχματζούν. Τελικά η ζωή τα έφερε έτσι και η Τσινοπέμπτη είχε στοιχεία Mexico.
Με αυτά και τα άλλα, γιορτάσαμε την φετεινή Τσινοπέμπτη, περάσαμε υπέροχα, με εξαίρεση το γραφείο το οποίο βρέθηκε με ένα πόδι λιγότερο, από τα freaky παιδάκια, που έπαιζαν πάνω του.
Και του χρόνου να είμαστε καλά, να περάσουμε καλύτερα !!!!!!!!!!!
Όλα ξεκινούν με το freaky τηλέφωνο στην μανούλα, να παραγγείλει τα κορυφαία σουβλάκια από τον Ψηλό, όπου θα ψηθούν στην βεράντα, και πότε δεν θα φτάσουν στην πιατέλα, γιατί τσακίζονται επί τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας εδώ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...