Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

Δαμάσκηνα με Bacon


Περιγραφή πιάτου
Εύκολο, γρήγορο και super-gourmet ορεκτικό, διαφορετικό από όλα τα άλλα για το party σας

Υλικά

Great Freaky Chefs θα χρειαστείτε:
Ανάλογα με τους Freaky προσκεκλημένους σας
  • Δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι (τα βρίσκετε στο s/m συσκευασμένο)
  • 1/2 φέτα bacon ανά δαμάσκηνο
Για να το εκτελέσετε:
Κόβετε στην μέση τις φέτες του bacon και τυλίγετε το δαμάσκηνο και το «καρφώνετε» με οδοντογλυφίδα. Αν θέλετε μπορείτε να κόψετε τη φέτα του bacon στα 3.
Αφού το κάνετε όλο αυτό, το βάζετε σε ένα ταψί και κατευθείαν στο φούρνο για περίπου 20’-30’. Εξαρτάται πόσο τραγανό θέλετε το bacon.
Ετοιμο για σερβίρισμα!
Good Luck Freaky Chefs!!!

2 σχόλια:

  1. είναι τρομερό δοκιμασμένο και εύκολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το ορεκτικό είναι πολύ εντυπωσιακό αν αντί για οδοντογλυφίδες καρφώσεις τα δαμάσκηνα σε ξυλάκια για σουβλάκια και όταν ετοιμαστεί κόψεις ένα γκρέιπ φρουτ στη μέση και καρφώσεις τα ξυλάκια στην κυρτή πλευρά του γκρέιπ φρουτ. Σαν ένας κίτρινος σκατζόχοιρος με μεζεδάκια στις βελόνες του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας εδώ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...