Περιγραφή πιάτου
Στην πιο απλή μορφή τους αυτές οι quesadillas που πρωτοεμφανίστηκαν στον περιοδικό Real Food είναι τέλειες για βραδινό, ελαφρύ lunch, αλλά σερβίρονται υπέροχα και ένα βραδάκι με παρέα
Υλικά για 4 άτομα
Great Freaky Chefs θα χρειαστείτε:
Στην πιο απλή μορφή τους αυτές οι quesadillas που πρωτοεμφανίστηκαν στον περιοδικό Real Food είναι τέλειες για βραδινό, ελαφρύ lunch, αλλά σερβίρονται υπέροχα και ένα βραδάκι με παρέα
Υλικά για 4 άτομα
Great Freaky Chefs θα χρειαστείτε:
- 8 τορτίγιας (στα ψυγεία των s/m)
- μείγμα τυριών (ένταμ, έμενταλ, μοτσαρέλα, κεφαλογραβιέρα) – το δοκιμάσαμε και μόνο με μοτσαρέλα και είναι εξίσου νόστιμες!
- 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια
Για να το εκτελέσετε:
Ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και σοτάρετε με λίγο Βιτάμ για να βγάλουν τα αρώματά τους.
Απλώνουμε τα κρεμμυδάκια σε μια πίτα τορτίγια προσθέτουμε τα τυριά και σκεπάζουμε με μια ακόμα πίτα. Αλείφουμε την τορτίγια με λίγο βιτάμ και ψήνουμε σε τοστιέρα μέχρι να λιώσουν τα τυριά.
Σερβίρουμε σε τριγωνάκια, όσο είναι ακόμα ζεστό.
Εύκολο, γρήγορο και πεντανόστιμο!
Tip1: Μπορείτε μαζί με το κρεμμυδάκι να σοτάρετε και λίγο bacon ή και άλλα υλικά ανάλογα με τη φαντασία σας (μπουκιές κοτόπουλο, πιπεριές, κόλιανδρο, καλαμπόκι και ο,τι άλλο υπάρχει στο ψυγείο!). Εμείς πάντως το δοκιμάσαμε στην πιο απλή του μορφή και ήταν πεντανόστιμο.
Good Luck Freaky Chefs!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας εδώ