Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Dip για Dip

Περιγραφή πιάτου
Ακόμα μια εύκολη, γρήγορη και super-νόστιμη συνταγή που θα σας γεμίσει θερμίδες αλλά και επιφωνήματα θαυμασμού από τους καλεσμένους σας. Προσοχή: Σερβίρεται ζεστό!


Υλικά για 4 άτομα

Great Freaky Chefs θα χρειαστείτε:
  • 1 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 κούπα μαγιονέζα
  • 1 κονσέρβα αγκιναράκια
Για να το εκτελέσετε:
Η προετοιμασία δεν θα σας πάρει πάνω από 5 λεπτά:
Ανακατεύετε καλά τη μαγιονέζα με την παρμεζάνα σε ένα πυρίμαχο σκεύος και προσθέτετε τα αγκιναράκια, ανακατεύοντας απαλά. Τοποθετείστε το μικρό πυρίμαχο σκεύος  στο φούρνο και αφήστε στο στους 180C μέχρι να ροδίσει (περίπου 20’).
Σερβίρετε απευθείας με το σκεύος και συνοδεύετε με κριτσίνια, κρακεράκια ή και πατατάκια.

Tip1: Μπορείτε να αντικαταστήσετε τα αγκιναράκια με μανιτάρια κονσέρβας. Είναι εξίσου νόστιμο
Tip 2: Μπορείτε να προσαρμόσετε την ποσότητα ανάλογα με τα άτομα που θέλετε να καλύψετε. Πάντως όση μαγιονέζα χρησιμοποιήσετε θα χρειαστείτε την ίδια ποσότητα παρμεζάνας.

Good Luck Freaky Chefs!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας εδώ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...