Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010

Μικρές Γαλλικές Φέτες με Κατίκι Δομοκού

Περιγραφή
Εύκολο, γρήγορο και super-gourmet ορεκτικό, διαφορετικό από όλα τα άλλα για το party σας. Μπορείτε να το συνδυάσετε και με τα Δαμάσκηνα με Bacon για αρχή.

Υλικά

Great Freaky Chefs θα χρειαστείτε:
Ανάλογα με τους Freaky προσκεκλημένους σας
  • 1 Γαλλική Μπαγκέτα την οποία κόβετε σε μέτριες φέτες
  • Κατίκι Δομοκού
Για να το εκτελέσετε:
Κόβετε την μπαγκέτα σε μέτριες φέτες. Αλείφετε πάνω στις φέτες το Κατίκι Δομοκού. Η ποσότητα είναι περίπου μία κουταλιά της σούπας κοφτή ανά φέτα ψωμιού.
Ψήνετε τα ψωμάκια στον φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει το τυρί από πάνω.
Όταν το βγάλετε βάζετε από πάνω λίγο μέλι.
Προαιρετικά μπορείτε να βάλετε και λίγο τρίμα καρυδιού

Μια άλλη ιδέα είναι να βάλετε μικρά κομμάτια αχλαδιού. Ταιριάζουν υπέροχα με το κατσικίσιο τυρί.
Good Luck Freaky Chefs!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας εδώ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...