Εύκολο κοτοπουλάκι με μουστάρδα και sauce teriyaki
Περιγραφή πιάτου:
Αυτό το ωραίο κοτοπουλάκι μπορεί να ετοιμαστεί ως κυρίως γεύμα σε ολόκληρα φιλέτα κοτόπουλο αλλά μπορείτε ωραιότατα να χρησιμοποιήσετε το κοτόπουλο σε μικρές μπουκίτσες για πάρτι ή snacking over wine.
Great Freaky Chefs θα χρειαστείτε:
· 4 στήθη κοτόπουλου χωρίς το κόκαλο
· Περίπου 120 γρ. από μια ελαφριά μουστάρδα Dijon
· ¼ κούπας sauce teriyaki (θα τη βρείτε έτοιμη στο s/m, στο ράφι με τα κινέζικα προϊόντα)
· ¼ κούπας bacon σε κυβάκια
· ½ κούπα τριμμένη παρμεζάνα
Για να το εκτελέσετε:
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200C. Σε ένα φαρδύ ταψί απλώνετε τα στήθη κοτόπουλου (αφού τα ξεπλύνετε και σκουπίσετε καλά) και με ένα πινέλο απλώνετε σε κάθε ένα από αυτά τη μουστάρδα. Στη συνέχεια περιχύνετε με τη sauce teriyaki. Πασπαλίζετε με τα κυβάκια bacon και στο τέλος καλύπτετε με το τυρί.
Ψήνετε στους 200C για περίπου 30 λεπτά (το δοκιμάζετε ότι έχει μαλακώσει αρκετά) και σερβίρετε με ρύζι basmati.
Good luck Freaky Chefs!
πολύ ωραία η συνταγή κορίτσια!!!ανεβάστε και κάποια πρόταση για όλους εμάς που δεν τρώμε κρέας!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΡ.
Μπράβο freaky chεfs πολύ καλές συνταγές !!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕάν βάλετε κάπου και έναν πίνακα περιεχομένων του site σας θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμος…..