Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Εύκολο κοτοπουλάκι με μουστάρδα και sauce teriyaki

Περιγραφή πιάτου:

Αυτό το ωραίο κοτοπουλάκι μπορεί να ετοιμαστεί ως κυρίως γεύμα σε ολόκληρα φιλέτα κοτόπουλο αλλά μπορείτε ωραιότατα  να χρησιμοποιήσετε το κοτόπουλο σε μικρές μπουκίτσες για πάρτι ή snacking over wine.


Great Freaky Chefs θα χρειαστείτε:

·        4 στήθη κοτόπουλου χωρίς το κόκαλο

·        Περίπου 120 γρ. από  μια ελαφριά μουστάρδα Dijon

·        ¼ κούπας sauce teriyaki (θα τη βρείτε έτοιμη στο s/m, στο ράφι με τα κινέζικα προϊόντα)

·        ¼ κούπας bacon σε κυβάκια

·        ½ κούπα τριμμένη παρμεζάνα

Για να το εκτελέσετε:

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200C. Σε ένα φαρδύ ταψί απλώνετε τα στήθη κοτόπουλου (αφού τα ξεπλύνετε και σκουπίσετε καλά) και με ένα πινέλο απλώνετε σε κάθε ένα από αυτά τη μουστάρδα. Στη συνέχεια περιχύνετε με τη sauce teriyaki. Πασπαλίζετε με τα κυβάκια bacon και στο τέλος καλύπτετε με το τυρί.

Ψήνετε στους 200C για περίπου 30 λεπτά (το δοκιμάζετε ότι έχει  μαλακώσει αρκετά) και σερβίρετε με ρύζι basmati.

Good luck Freaky Chefs!

2 σχόλια:

  1. πολύ ωραία η συνταγή κορίτσια!!!ανεβάστε και κάποια πρόταση για όλους εμάς που δεν τρώμε κρέας!!!
    Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο freaky chεfs πολύ καλές συνταγές !!!
    Εάν βάλετε κάπου και έναν πίνακα περιεχομένων του site σας θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμος…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας εδώ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...